За да общувате по-лесно.

Никога не пропускайте телефонен разговор докато сте концентрирани върху пътя. Два опционални мобилни телефонни интерфейса правят разговорите по телефона по време на шофиране лесни и удобни. Висококачественият звук се гарантира от дигитален речеви процесор и вграден висококачествен микрофон на тавана, както и тонколоните на автомобила. Връзка с външната антена гарантира оптимално качество на връзката, дори когато сигналът е слаб.

С подготовката за автотелефон Comfort ще можете да свържете своя телефон с външната антена на автомобила, благодарение на индуктивна (безжична) връзка в централния подлакътник. Това значи, че повече не е необходимо да купувате стойки за телефони. Във варианта Business всеки телефонен разговор, който сте започнали преди да влезете в автомобила, може да се прехвърли към системата "свободни ръце" посредством Bluetooth докато телефонът остава в джоба ви. Системата може да се управлява посредством гласови команди, мултифункционалния волан или чрез инфотейнмънт системата. Изключително лесно - и точно както го искате вие.

 

Затвори
Golf GTI.

Новият Golf GTI Атлетичен, борбен, отличителен.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам