Active Info Display

Благодарение на опционалния Active Info Display вие можете да се насладите на предимствата на мултифункционален дисплей с висока резолюция и размер 31 см (12.3 инча). Благодарение на множество информационни профили, вие решавате кои специфични данни да се изобразяват на таблото в допълнение към обичайните индикатори като оборотомер, скоростомер и километраж. 

Можете да изберете този информационен профил бързо и лесно като използвате опционалния мултифункционален волан: в зависимост от конкретните ви нужди можете да имате достъп до детайлна информация относно пътуването например, или да визуализирате вашите асистиращи системи. Това означава, че зоната на дисплея може да се използва още по-добре, защото вие можете да визуализирате допълнителни данни в полетата на разположение.

В инфотейнмънт системата Discover Media можете да решите дали да виждате навигационната карта на вашия Active Info Display или ще се спрете на класическия системен изглед. С Discover Pro и двете опции за визуализация могат да се ползват едновременно. 

Затвори
Новият Golf

Новият Golf Готов за днешния ден.