Изглежда добре навсякъде.

Екстериор.

С увеличения си клиренс новият Passtat Alltrack ви позволява да излезете извън обичайните маршрути и да шофирате уверено по пътища с макадам. Уникалната предна броня с решетка в спортен офроуд дизайн и видимата защита на пода в стил неръждаема стомана в предната и задната част също подчертават визуално възможностите за движение в предизвикателен терен. Характерният стил на модела се подчертава от стандартните светлини за мъгла отпред и хромираните корпуси на външните огледала.

Трапецовидните хромирани накрайници на двете ауспухови тръби внасят блестящ акцент в оформлението на задната част, а формата на светлините удължава визуално задницата на модела. Емблемите Alltrack на радиаторната решетка, отстрани на каросерията и върху капака на багажника, както и стандартните 17-инчови алуминиеви джанти "Ancona" също демонстрират особеното значение на спортните детайли в стилистиката на модела.

 

1 Нашите автомобили се предлагат стандартно оборудвани с летни гуми. От 4 декември 2010 година, водачите в Германия са задължени от закона да съобразяват оборудването на атомобилите си със зимните условия.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Alltrack.