Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE.¹

Стартиране на видеото

Passat GTE¹. Moдерна мобилност с хибридна технология. Помислете за бъдещето - новият Passat GTE с plug-in хибридна технология на задвижване осигурява не само мощ и динамика на пътя, но и впечатляваща икономичност. Със своя удобен в ежедневието автономен пробег на електричество, моделът показва ясна ориентация към екологично отговорната мобилност на бъдещето.

Дизайн. Самоувереният дизайн на новия Passat GTE¹ излъчва елегантност и класа. Благодарение на неговите ясни линии и динамични пропорции на каросерията, вие със сигурност ще предизвикате интерес и ще оставите трайно впечатление.

Екстериор
Колела
Интериор
Светлини

Екстериор

Впечатляващ. Още от пръв поглед и във всяка ситуация.

Рlug-in хибридният Passat GTE е не само динамичен, но и изключително елегантен. Дизайнът с отличителна светлинна графика се грижи за самоуверения външен вид на модела.

Колела

Както ви харесва.

Вие имате свой индивидуален стил, а Passat подходящите за него алуминиеви джанти². Направете своя избор сред многобройните варианти на дизайна - от класическо-елегантен до динамично спортен.

2. Нашите автомобили са оборудвани стандартно с летни гуми.

 
Интериор

Наистина привлича погледа.

С контрастно сините тапицерии на седалките,  Passat GTE¹ cъздава приятни цветни акценти, които допълват перфектно неговото динамично и елегантно излъчване.

Светлини 

Направете ярко впечатление.

Очаква ви наистина отлична видимост, осигурена от съвременните технологии.

Хибридно задвижване. Понякога двама е по-добре от един – мощното хибридно задвижване на Passat GTE¹ съчетава бензинов турбодвигател и електромотор с бързи реакции за постигане на динамично и икономично пътуване.

Plug-in-Hybrid
Автономен пробег
Управление на зареждането
Режим GTE
Режим E-Mode

Plug-in-Hybrid

Ефективна комбинация.

Passat GTE съчетава ефективността на електрозадвижването с мощта на двигателя с вътрешно горене.


Автономен пробег

Автономен пробег.

Мислете спокойно в перспектива - със своя пробег от 55 км (57 км при седана) изцяло на електричество, измерен според изискванията на нормата WLTP (70 км според NEDC), вашият Passat GTE Variant доказва, че благодарение на рlug-in хибридната технология ефективната мобилност на дълги разстояния вече не е  научна фантастика - при това с нулеви локални емисии и почти без никакъв шум.

Управление на зареждането

Съв свежа енергия всеки ден - възможно е, благодарение на интелигентното управление на зареждането.

Готови за началото на всеки нов ден - рlug-in хибридната технология ви дава възможност да заредите акумулаторната батерия на електродвигателя от външен източник на ток.

Режим GTE

Осезаема динамика.

Желаете малко по-спортен дух? При режима GTE можете да се насладите на обединената мощ на електромотора и двиигателя TSI.

Режим E-Mode

Нулеви локални емисии само с едно докосване.

Удобно и природосъобразно пътуване - с помощта на бутона E-Mode до скоростния лост, можете да преминете лесно към изцяло електрически режим на движение докато пътувате.

IQ. DRIVE При Volkswagen наименованието IQ.DRIVE обединява всички интелигентни системи за асистенция на водача. Всички вече съществуващи в нашата компания системи, системите, които разработваме за утрешния ден и тези, в чиято разработка инвестираме, за да ви улесним в бъдеще. IQ.DRIVE е и синоним на новаторските идеи с ясна цел – вашият комфорт и безопасност.

Travel Assist
Автоматичен контрол на дистанцията ACC
Паркиране
Проактивната система за защита на пътниците

Travel Assist

Насладете се на комфорта с едно натискане на бутона.

Представете си, че системите за асистенция на вашия Passat могат да поемат отчасти управлението. Това означава по-удобно и спокойно пътуване с допълнително предлаганата система Travel Assist.

Автоматичен контрол на дистанцията ACC

Помага в поддържането на безопасна дистанция.

Автоматичният контрол на дистанцията ACC с превантивен контрол на скоростта ви помага в поддържането на предварително зададената максимална скорост (до 210 км/ч), както и на настроената от вас дистанция до движещото се отпред превозно средство.

 

Паркиране  

Паркирането никога не е било по-лесно.

Трудното паркиране остава в историята. Със системата Park Distance Control, която е част от стандартното оборудване от ниво Comfortline, както и с допълнително предлаганата система за подпомагане на паркирането Park Assist, можете да си спестите много усилия при паркиране и маневриране1, запазвайки пълен контрол над автомобила през цялото време.

1В рамките на ограниченията на системата.

Проактивната система за защита на пътниците

Защитава ви от всички страни.

Проактивната система за защита на пътниците ви предпазва в рамките на ограниченията на системата в критични ситуации като например непосредствена опасност от сблъсък.

Cвързаност. Цифровизацията променя нашето общество със скоростта на светлината. Старите комуникационни модели постепенно остаряват и биват заменяни бързо от нови възможности за свързване. С помощта на We Connect², вие и вашия Passat GTE¹ получавате отлична свързаност с иновативни онлайн услуги и други автоуслуги – лесно, надеждно и като част от стандартното оборудване.

We Connect
We Connect Plus
Мобилен ключ
In-Car приложения и услуги

We Connect

We Connect - изцяло свързани с вашия Passat GTE.

Осигурете си достъп до цифровите услуги и функции на Volkswagen и директна връзка с вашия автомобил - пакетът "We Connect"² ви гарантира вградена във вашия Volkswagen комуникационна свързаност и след еднократно активиране ви предлага беплатно използване на многобройни полезни и иновативни онлайн услуги и функции.

We Connect Plus

We Connect Plus - свързаност на ново равнище.

Истинска вселена от цифрови услуги и приложения от Volkswagen издига свързаността на изцяло ново равнище - "We Connect Plus"² ви предлага допълнителни интелигентни функции - от интелигентна навигация през мултимедия стрийминг и интернет радиостанции до използване на личния смартфон като дистанционно управление за контрол на различни практични функции в автомобила за още повече удобство, забавления и информация в реално време.

Мобилен ключ

Споделете своя Passat GTE с близките си

Практично и интелигентно - ако желаете, вече можете да отваряте и да стартирате вашия Passat по-бързо и удобно, използвайки вашия смартфон1 вместо традиционния ключ. Можете също така да изпращате мобилни ключове на свои приятели или членове на семейството, така че и те да могат да ползват вашия автомобил без ненужни усложнения.

1 Предлага се само за смартфони Samsung, използващи стандарт GSMA. Предпоставка за използването на услугата е наличието на допълнително предлаганата навигационна система Discover Pro.

In-Car приложения и услуги

Мобилност в ново измерeние.

Понякога именно малките неща са тези, които правят живота значително по-лек и приятен. In-Car приложенията и услугите на Volkswagen могат да се изтеглят директно в инфотейнмънт системата и в съчетание с We Connect и We Connect Plus² да направят ежедневието в компанията на вашия Passat толкова удобно и приятно, че няма да поискате да се разделите с тях. С приложения като We Park и We Experience например, както и с услуги като We Deliver, животът ви може да бъде много по-спокоен и приятен. Кога ще ги опитате?

Инфотейнмънт. Вие и вашите пътници можете да разчитате на отлични забавления и свързаност във вашия нов Passat GTE¹. Насладете се на изключителен звук, интуитивна навигация и комфорта на системата за гласово управление, която следва вашите команди.

Стрийминг & Интернет
Гласово управление
Интерфейс за мобилен телефон „Comfort“

Mултимедия стрийминг 

Винаги в компанията на вашите стрийминг услуги.

Когато пътувате с вашия Passat GTE, не бива да се лишавате от любимите си стрийминг услуги - чрез инфотейнмънт системата имате на ваше разположение избрани стрийминг услуги, а интернет радиоприемникът и хибридният радиоприемник ви предоставят богат избор на интернет радиостанции от цял свят.

Гласово управление

Всичко по ваша заповед - гласово управление.

Подавайте команди чрез системата за гласово управление без да се налага да откъсвате поглед от пътя. Независимо дали използвате гласовото управление, за да изберете любимата си музика или за да планирате маршрута си - системата за гласово управление е стандартна функция на вашата инфотейнмънт система и е винаги на ваше разположение.

Интерфейс за мобилен телефон "Comfort"

Безопасни разговори с двете ръце върху волана.

Интерфейсът за мобилен телефон "Comfort" осигурява възможност за спокойни разговори по време на път. Много практично е вграденото отделение за индуктивно зареждане и индуктивната връзка на апарата с външната антена на автомобила, която гарантира отлична връзка и разговор без досадни смущения. Функцията може да се следи и управлява удобно чрез мултифункционалния дисплей, бутоните на мултифункционалния волан и сензорния дисплей на инфотейнмънт системата.

Цени и информация

1. Автомобилът е близка до серийното производство концептуална студия.

2. За използване на услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си в интернет на адрес www.portal.volkswagen-we.com и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.