Мобилност в ново измерние.

In-Car приложения и услуги.

Услугата We Service We Deliver на Volkswagen и автомобилните приложения като We Park и We Experience наистина могат да улеснят много вашето ежедневие.

С We Deliver можете да предоставите временен достъп до вашия автомобил за доставчици на перални услуги  или колетни доставки например. Можете също така да дадете възможност на професионалистите да почистят и лъснат до блясък вашия Mistral на мястото, където сте паркирали.

Паркиране с един клик? Паркирането никога не е било по-лесно - просто стартирайте приложението We Park в инфотейнмънт системата и поискайте да ви покаже подходящите паркинги наблизо. След това можете да заплатите таксата за паркиране чрез приложението - без пари в брой и само с едно докосване на екрана.

We Experience ви помага с точно съобразени с вашите предпочитания предложения и съвети при търсене на ресторанти и магазини наблизо.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE.¹

Стартиране на видеото