Винаги в компанията на вашите стрийминг услуги.

Mултимедия стрийминг.

Дори по-дългите пътешествия могат да бъдат разнообразни и забавни благодарение на любимата музика, на която можете да се наслаждавате и по време на път чрез услугите за мултимедия стрийминг. За да използвате този вид услуги, трябва да влезете само веднъж с вашите лични данни за достъп - например в Apple Music, след което ще получите достъп до тях директно от навигационната система във вашия Passat без да се налага да използвате външно устройство. Освен това, благодарение на вградения интернет радиоприемник, можете да имате на ваше разположение и цялата вселена на интернет радиото - с безброй радиостанции и подкасти, достъпни само с едно кликване. Вградената Wi-Fi точка за достъп до мобилен интернет на свой ред дава възможност на вас и вашите спътници да използват удобно интернет с до осем устройства на борда.*

 

* Използването на стрийминг услугите изисква индивидуален мобилен план за пренос на данни (пакети данни чрез eSIM или WLAN-Tethering) и изисква наличието на активен акаунт за съответната стрийминг услуга.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE.¹

Стартиране на видеото