Ефективна комбинация.

Plug-in-Hybrid.

Passat GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,8 - 1,7; разход на електроенергия в кВтч/100 км: комбиниран 13,9 - 13,4; комбинирани емисии на CO2 в г/км: 40 - 38, клас на енергийна ефективност: A+)1 е рlug-in хибрид, който се задвижва съвместно от електромотор и двигател ТSI. По този начин имате възможност да се възползвате от всички предимства на електрическата мобилност - изцяло и без компромиси.

Вашият Passat GTE стартира и потегля в тих и напълно лишен от локални емисии e-режим, при който работи единствено електродвигателят. Благодарение на линейната характеристика на ускорението, на ваше разположение веднага е впечатляващ въртящ момент в размер на 400 Нм. Aко от самото начало активирате GTE-режима, при който се включва и двигателят с вътрешно горене, рlug-in хибридният модел може да се ускори от 0 - 100 км/ч само за 7,6 секунди (седан: 7,4 секунди).

При достигане на границата от 140 км/ч, TSI-агрегатът се включва в подкрепа на електродвигателя и вашият Passat GTE преминава в хибриден режим на работа. Така моделът може да достигне своята максимална скорост от 225 км/ч.

При активиране на режима GTE с натискане на съответния бутон, вие обединявате цялата внушителна мощ на двата двигателя и получавате системна мощност от 160 кВт (218 к.с.), максималния въртящ момент от 400 Нм и възможността чрез функцията "Boost" да изстискате цялата възможна мощ от вашия  Passat GTE.


1. Данните за автономния пробег, разхода и количествате на емисиите са прогнозни.
 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE.¹

Стартиране на видеото