Нулеви локални емисии само с едно докосване.

Режим E-Mode.

Passat GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,8 - 1,7; разход на електроенергия в кВтч/100 км: комбиниран 13,9 - 13,4; комбинирани емисии на CO2 в г/км: 40 - 38, клас на енергийна ефективност: A+)1 стартира автоматично в електрическия режим на движение E-Mode - достатъчно е акумулаторната батерия да е добре заредена и външната температура да не е твърде ниска . Мощната литиево-йонна батерия с високо напрежение захранва автомобила с енергия и позволява изминаване на 70 километра (NEDC) изцяло на електрическа тяга. Спред изискванията на новия, по-близък до условията на реално движение цикъл WLTP, пробегът на електричество достига 55 км (около 57 км при версията седан). Така можете да пътувате в пълен комфорт преди всичко в градски условия и жилищни райони, без да предизвиквате шум или да отделяте емисии. При това режимът E-Mode позволява развиване на доста висока скорост - на магистралата Passat GTE може да достигне 225 км/ч и да предложи максимален въртящ момент от 400 Нм.

Имате на разположение три варианта за зареждане на акумулаторната батерия - стандартният кабел за променлив ток с 2,3 кВт, опционален кабел за захранване с променлив ток с мощност 3,6 кВт, при което времето за зареждане значително се съкращава, както и също предлагания като инсталация по желание стенен заряден модул Wallbox.

 

1.Данните за автономния пробег, разхода и количествате на емисиите са прогнозни.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE.¹

Стартиране на видеото