Висока резолюция и интерактивност.

Digital Cockpit.

Допълнително предлаганият Active Info Display ви показва важната информация изключително ясно и прегледно на големия дисплей с висока резолюция и диагонал 26 см (10,25 инча). В допълнение към по-добрата разделителна способност, по-интензивните цветове и по-високите яркост и контраст, той предлага и възможност за избор на различен графичен интерфейс. Можете да добавите на екрана на контролните прибори и допълнителна информация към класическото съдържание като скоростомер, оборотомер и километраж.

Вие избирате какво искате да виждате чрез мултифункционалния волан и екрана на инфотейнмънт системата - в зависимост от вашето желание, на екрана можете да получите достъп например до подробни данни за пътуването, до навигационна карта на целия дисплей или до визуална информация за работата на асистиращите системи. На цял екран се изобразява и заглавието на изпълняваната в момента песен от вашия MP3-плейър, както и информация за човека, с който провеждате телефонен разговор. Можете да подберете и комбинация от различни информации като навигационна карта и мултимедия например.

Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате и да запаметите до три графични интерфейса, които след това да избирате само с натискане на бутон на мултифункционалния волан. Освен това на разположение е и класически профил на показанията на контролните прибори с мултифункционален дисплей между циферблатите на скоростомера и оборотомера.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat. Насладете се на времето, което ви липсва.

Стартиране на видеото