Модерна концепция на вътрешното пространство.

Интериор.

 Още с влизането ще почувствате атмосферата, която обикновено свързвате с моделите от по-високите класове. Вътрешното пространство, предлагано от новия Mistral, създава ново усещане за свобода - интериорът е визуално издължен и затова изглежда по-голям и по-просторен благодарение на хоризонталните елементи на арматурното табло и преходите към вратите. Висококачествените материали и ясният, изчистен дизайн олицетворяващи първокласния характер на интериора ще ви впечатлят също толкова, колкото и обширното пространство за краката на пътниците.

Централната конзола с голямо отделение за вещи, елегантното табло и висококачествените облицовки съчетават отлично стилната изтънченост и функционалната подредба.

Заемайки веднъж мястото си във вашия Mistral вие вероятно няма да поискате да го напуснете никога. Седалките с индивидуално регулируеми опори за глава могат да отговорят и на най-високите изисквания по отношение на естетичния дизайн и комфорта.

 

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat. Насладете се на времето, което ви липсва.

Стартиране на видеото