Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat. Насладете се на времето, което ви липсва.

Стартиране на видеото

Високото ниво на комфорт подобрява качеството на живот. И вие ли сте от онези изключително заети хора, които пътуват често в командировки или трябва да справят със сложната задача за организацията на семейното ежедневие? В този случай е много важно да имате до себе си надежден автомобил. Новият Passat е именно това, но и много повече, защото неговата задача е да улесни изпълнението на вашите задачи. Благодарение на интуитивните функции, всяко пътуване се превръща в преживяване, на което можете да се насладите в изключителен комфорт.

Дизайн Експресивният дизайн на новия Passat излъчва елегантна яснота и увереност, а динамичните му пропорции създават вълнуващо очакване на мощта под предния капак.

Екстериор
Интериор
Индиректно осветление

Екстериор

Елегантност и динамика - до съвършенство.

Успешно съчетание от спортен дух и хармонични линии - динамичният дизайн с експресивна светлинна графика осигурява на новия Passat концентрирана, самоуверена осанка.

Интериор

Модерна концепция на вътрешното пространство.

Вътрешното оборудване не само осигурява високо ниво на комфорт, но създава и приятно усещане простор и свобода. Сред акцентите са висококачествените седалки и декоративни елементи

Индиректно осветление

Създайте индивидуални светлинни акценти.

Допълнително предлаганото индиректно осветление с регулируема интензивност осигурява впечатляващо, уникално усещане за вътрешен простор.

Passat Variant 360°

Комфорт Passat впечатлява по много начини, предлагайки ви комфортни функции, които допринасят за вашето удобство и добро настроение както на дълги пътешествия, така и при по-кратки пътувания.

Digital Cockpit

Висока резолюция и интерактивност.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще ви осигури много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Easy Open

Лесен и елегантен начин за отваряне на багажника с крак.

Просто си представете, че почивката за вас вече ще започва още преди да потеглите. Опцията "Easy Open" ви позволява да отворите електрозадвижвания капак на багажника само с леко движение на крака.

IQ. DRIVE При Volkswagen наименованието IQ.DRIVE обединява всички интелигентни системи за асистенция на водача. Всички вече съществуващи в нашата компания системи, системите, които разработваме за утрешния ден и тези, в чиято разработка инвестираме, за да ви улесним в бъдеще. IQ.DRIVE е и синоним на новаторските идеи с ясна цел – вашият комфорт и безопасност.

Travel Assist
Паркиране
Eлектромеханичен спирачен сервоусилвател
Система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist с функция за разпознаване на пешеходци
Проактивна система за защита на пътниците

Travel Assist

Насладете се на комфорта с едно натискане на бутона.

Представете си, че системите за асистенция на вашия Passat могат да поемат отчасти управлението. Това означава по-удобно и спокойно пътуване с допълнително предлаганата система Travel Assist.

Паркиране   

Паркирането никога не е било по-лесно.

Трудното паркиране остава в историята. Със системата Park Distance Control, която е част от стандартното оборудване от ниво Comfortline, както и с допълнително предлаганата система за подпомагане на паркирането Park Assist, можете да си спестите много усилия при паркиране и маневриране1, запазвайки пълен контрол над автомобила през цялото време.

1В рамките на ограниченията на системата.

Eлектромеханичен спирачен сервоусилвател 

Oптимизиран за съкращаване на спирачния път.

Спирачният път на вашия Passat може да бъде съкратен с включения в стандартното оборудване електромеханичен сервоусилвател на спирачките, както и в съчетание със системата за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist с функция за разпознаване на пешеходци.1 По този начин може да се намали риска от злополуки с пешеходци например.

1В рамките на ограниченията на системата.

Система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist с функция за разпознаване на пешеходци  

Всичко е под наблюдение.

Системата може да установи наличието на пешеходци на пътя и да ви предупреди своевременно. Ако не реагирате, автомобилът може да спре автоматично. В идеалния случай и в рамките на възможностите на системата това означава, че инцидентите с пешеходци могат да се избегнат.

Проактивна система за защита на пътниците 

Защита от всички страни.

Проактивна система за защита на пътниците може да ви защити в критични ситуации като например неизбежен сблъсък в рамките на възможностите на системата.

Инфотейнмънт Вие и вашите пътници можете да разчитате на отлични забавления и свързаност във вашия нов Passat. Насладете се на изключителен звук, интуитивна навигация и комфорта на системата за гласово управление, която следва вашите команди.

Мултимедиен стрийминг
Гласово управление
Радиосистема Composition
Навигация

Мултимедиен стрийминг 

Постоянен достъп до стрийминг услуги.

Докато шофирате в Passat, вие имате на разположение любимите си услуги - избрани стрийминг услуги като Apple Music например са достъпни чрез инфотейнмънт системата на вашия Passat.

Гласово управление

Всичко по ваша заповед - гласово управление.

Подавайте команди чрез системата за гласово управление без да се налага да откъсвате поглед от пътя. Независимо дали използвате гласовото управление, за да изберете любимата си музика или за да планирате маршрута си - системата за гласово управление е стандартна функция на вашата инфотейнмънт система и е винаги на ваше разположение.

Radio "Composition"

Позволете си забавление.

Изборът на това, което ще се слуша във вашия Passat е изцяло ваш - с включената в стандартното оборудване радиосистема Composition скуката е невъзможна.

Навигация

Следвайте маршрута и се забавлявайте добре.

Допълнително предлаганата навигационна система Discover Pro ви помага да достигнете лесно и сигурно до желаната крайна цел на пътуването. Системата впечатлява с разнообразни инфотейнмънт функции и специални удобства като пакета Streaming & Internet и We Connect Plus.

Свържете се със света. В Passat вие сте онлайн - по същия начин, с който сте свикнали в ежедневието. Винаги и навсякъде във връзка с приятелите, семейството и бизнес партньорите. Инсталираната за постоянно eSIM карта ви осигурява директен достъп до мобилните онлайн услуги и другите услуги на We Connect – без усилия и като част от стандартното оборудване. Така можете винаги да бъдете информирани и да се забавлявате, когато сте на път.

Приложения и услуги в автомобила

Мобилност с нови измерения.

Понякога малките неща правят живота много по-лесен. Можете да изтеглите автомобилните приложения на Volkswagen директно от вашата инфотейнмънт система. В съчетание с We Connect и We Connect Plus1, те правят живота в компанията на вашия Passat толкова удобен, че няма да искате да се разделите с тях. Ежедневието може да бъде много по-спокойно и приятно с помощта на приложения като We Park и услуги като We Deliver. Кога ще ги изпробвате?

1За да използва услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си в интернет на адрес www.portal.volkswagen-we.com и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.

Мобилен ключ

Споделете своя Passat с близките си.

Практично и интелигентно - ако желаете, вече можете да отваряте и да стартирате вашия Passat по-бързо и удобно, използвайки вашия смартфон1 вместо традиционния ключ. Можете също така да изпращате мобилни ключове на свои приятели или членове на семейството, така че и те да могат да ползват вашия автомобил без ненужни усложнения.

1 Предлага се само за смартфони Samsung, използващи стандарт GSMA. Предпоставка за използването на услугата е наличието на допълнително предлаганата навигационна система Discover Pro.

Цени и информация