Силно представяне с компактен кросоувър дизайн.

Демонстрирайте ново, по-високо ниво с дизайна на T-Cross. Отчетливата линия на раменете, преминаваща от предния капак до задните светлини, каросерията с характерни ръбове и увеличеният клиренс отразяват прогресивната стилистична линия и придават на SUV-модела мъжествно и динамично излъчване.

Офроуд характерът се засилва допълнително от вдлъбнатините на предния капак, които правят формите му още по-мощни и издължени. Типичната за SUV-гамата висока позиция на седалките незабавно създава усещането, че сте над нещата. Изчистените линии на прозорците на свой ред осигуряват отлична видимост по време на шофиране.

Насладете се на модерния дизайн и високото качество на изработката на вашия T-Cross. Черните пластмасови панели на арките на калниците и праговете също допринасят за свежия външен вид. Между другото, това се отнася и за оформлението на задната част на T-Cross - дизайнът с впечатляващи светлоотразителни ленти и задни LED-светлини определено оставя трайно впечатление.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият T-Cross.

Start Video