Пакет "R-Line"

Touareg "R-Line" предлага многобройни акценти със спортен дух в оборудването, които гарантирано ще направят впечатление.

Благодарение на характерната предна броня с С-образна светлинна графика и лого R-Line на радиаторната решетка, външността се откроява ярко в тълпата. Touareg "R-Line" демонстрира мощно присъствие с допълнителните панели с R-Line дизайн на вратите, с арките на калниците в цвета на купето и с бляскавия черен дифузьор, допълващ хромирания ауспух.

Интериорът на Touareg "R-Line" ще ви спечели не само от пръв поглед, но и от първото докосване благодарение на мултифункционалния кожен волан с отопление и логото на R-Line, както и с алуминиевите декоративни лайстни Silver Wave. Прогресивният дизайн се допълва и от предните прагове с панели с лого на R-Line, с амбиентно осветление (пакет Амбиентно осветление се предлага като допълнително оборудване) , а също и от педалите и опората за крака от неръждаема стомана.

Допълнително предлаганите комфортни предни седалки с кожена тапицерия Grace осигуряват още по-динамична атмосфера, а кожената тапицерия Vienna с шевове Crystal Grey привлича неустоимо погледа. И двете версии на седалките носят логото R-Line на предните облегалки.

Допълнителният външен пакет R-Line подчертава силния и властен характер на вашия Touareg. Той включва специални външни елементи R-Line, предлагащи перфектно решение за всеки, който иска да направи особено динамично впечатление.

 

Затвори

Новият Touareg Скоро и в България

Start Video
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам