Винаги на линия по време на път

Car-Net: така ние във Volkswagen наричаме възможността да използвате интернет в автомобила си. Зад това наименование се крият множество практични услуги и функционални приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ се предлага опционално в комбинация с навигационна система "Discover Media". С помощта на използването на интернет вие може да използвате данни с максимална актуалност. Особено удобно: вашият маршрут автоматично се напасва към промените. Car-Net разполага също с функция за онлайн търсене на интересни специални обекти в близост до маршрута, с чиято помощ може да откриете например някой страхотен ресторант. Системата може да търси и друг тип специални цели. Без значение дали търсите хотел, бензиностанция или кино: данните от интернет ви гарантират, че бързо ще откриете желаните, а понякога и някои неочаквани цели.

 

Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" и "Discover Pro". Необходимо е допълнително устройство (например смартфон), който има способността да бъде използван като WLAN-Hotspot. Алтернативно може да се използва с телефонен интерфейс "Business"- мобилен телефон с Remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM-карта с опция за телефон и интернет. Car-Net услугите са достъпни само със съществуващ мобилен договор между вас и вашия интернет доставчик в обхвата на съответната мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от Интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено, когато се използва в чужбина ще имате допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Препоръчва се да подпишете с вашия мобилен оператор план с неограничен трафик на данни! За да използвате Car-Net трябва да подпишете отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни, след доставката на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Обхватът на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация относно Car-Net, моля посетете www.volkswagen.com/car-net или попитайте вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към вашия мобилен оператор.

Затвори

Новото Polo. Надеждно, комфортно и спортно: от 199 лв./мес.* с ДДС.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам