Карайте винаги по правилния маршрут.

Понякога има смисъл да използвате навигационната система дори по отсечки, които отлично познавате - благодарение на Car-Net "Guide & Inform Basic". Тази функция използва най-актуалните данни от интернет и може да ви помогне да избегнете задръстване с помощта на алтернативен маршрут. Или пък с помощта на функцията за търсене на специални цели да откриете кафе или ресторант. През първата година Car-Net "Guide & Inform Basic" е напълно безплатно за вас.

Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" разполага с 20,3-сантиметров (8 инча) цветен тъчскрийнн с покритие от стъкло. Управлението е приятно интуитивно и може да става дори от задната седалка с помощта на таблет благодарение на "Volkswagen Media Control" App .

И не забравяйте: с помощта на радио, CD-плейър с възпроизвеждане на MP3/WMA файлове, USB-порт, два четеца за SD-карти, Bluetooth и шест високоговорителя, системата се грижи и за доброто настроение на борда на автомобила.

Налага ви се по-често да пътувате из Европа? Чрез запаметените на SD-карта данни с навигационни карти вие сте идеално подготвени за следващото си пътуване в Европа. Високото разположение на дисплея е оптимално за всекидневната употреба. Това решение значително допринася за подобряването на ергономията.

Затвори

Новото Polo. Надеждно, комфортно и спортно: от 199 лв./мес.* с ДДС.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам