Избор от режими на шофиране

В новото Polo с помощта на опционалния избор от режими на шофиране може да напаснете настройките на автомобила си спрямо ситуацията. Профилите на шофиране се избират с помощта на натискането на бутон или от тъчскрийна. Настройките на двигателя, трансмисията с два съединителя DSG и кормилното управление се променят автоматично.

Профилът на шофиране ECO ви помага да се придвижвате възможно най-икономично. Той променя настройките на двигателя и активира системата Start-Stopp в случай, че е изключена. Едновременно с това се активира и икономичен режим на управление на климатичната инсталация и термомениджмънта. Ако автомобилът ви е оборудван с трансмисия с два съединителя DSG, тя ще превключва по-рано на по-висока предавка, като по този начин допринася за спестяването на гориво.

Ако пък предпочитате да се наслаждавате на максимален комфорт, тогава изберете профил на шофиране NORMAL. В случай, че искате динамични изживявания, превключете на SPORT. С помощта на режима INDIVIDUAL пък може да бъдете наистина гъвкави при избора на настройки.

Затвори

Новото Polo. Надеждно, комфортно и спортно: от 199 лв./мес.* с ДДС.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам