Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat и Passat Variant Sport Spirit

Визията побеждава припряността.

Новият Passat Sport Spirit подчертава спортното си излъчване със задния спойлер (при Passat Variant SportSpirit) и задната броня в стил "R". Не по-малко силно впечатление правят и хромираните трапецовидни елементи. Серийно автомобилът се предлага с алуминиеви джанти "Marseille" 8Jx18 Volkswagen R в черно.

Впечатляваща предна част.

Предната част на новия Passat Sport Spirit е издържана в спортен стил. Предната броня с "R" дизайн със специфични въздухозаборници и радиаторната решетка с логото "R-Line" привличат погледите. Хромираните декоративни лайстни около автомобила и R-Line страничните прагове придават на новия Passat Sport Spirit още по-елегантен спортен дух. Като опция се предлагат 19-цолови джанти от лека сплав "Verona".

Active Info Display

Серийно оборудване за Passat и Passat Variant Sport Spirit

Със серийния "Active Info Display" вие се наслаждавате на преимуществата на комбиниран уред с TFT цветен дисплей с висока резолюция и диагонал 31 см (12,3 инча).

Чрез различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера и километража. Тези профили могат бързо и лесно да бъдат сменяни от мултифункционалния волан на Passat.

Според необходимостта можете да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. Обмислената система на изобразяване позволява прегледно и гъвкаво индикиране при оптимално оползотворяване на наличната площ: така например централната зона между двата уреда винаги може да бъде обогатена с допълнителни данни.

Въодушевлението може да бъде контролирано.

Новият Passat Sport Spirit ще ви въодушеви и след качване: опционалният интериорен пакет R-Line в комбинация с екстериорния включва мултифункционален спортен кожен волан, скоростен лост и стелки с контрастни шевове. Освен това интериорният пакет R-Line впечатлява с лайстните на праговете от неръждаема стомана, декоративните елементи "Black Lead Grey", както и педалите в оптика  от неръждаема стомана. Висококачествените комфортни седалки с вътрешни части от кожа "Vienna" също са с декоративни шевове и  типичното за "R-Line" лого. R-line интериорният пакет се предлага и с кожа "Nappa". Серийно Passat и Passat Variant Sport Spirit се предлагат и с радио "Composition Media".

Прогресивно кормилно управление

Насладете се на напредъка със собствените си ръце. Опционалното прогресивно кормилно управление на Passat Sport Spirit ви предлага оптимизирано поведение при завиване, което може да е особено полезно, както в ежедневието, така и при предизвикателни условия на пътя. Прогресивното предавателно число намалява нуждата от въртене на волана при паркиране и в същото време повишава динамиката на управлението благодарение на по-директните реакции при пътища с много завои. По този начин се осигурява по-добър контрол върху автомобила при спортен стил на движение и допълнителен комфорт в ежедневието. Прогресивното кормилно управление се предлага в комбинация със спортен пакет "R-Line".

Следващи стъпки