Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
92.572,-
Мощност на двигателя (к.с.)
200 - 280
к.с.
Разход на гориво
6,1 - 8,6
l/100km
CO₂-емисии
0 - 196
г/км

Passat Alltrack. Убедително активен.

Изберете сами своя собствен път. С Passat Alltrack. Когато искате понякога да пътувате извън магистралата и града, Passat Alltrack е правилният спътник. Със своите офроуд способности той е оборудван за почти всяко начинание.

Дизайн

Съвременният, самоуверен дизайн на новия Passat Alltrack излъчва елегантност и ..класа. Със своите ясни форми и динамични пропорции правите впечатление не само на пътя. А благодарение на своята защита на пода той е оборудван и за лоши пътища.

Екстериор Изглежда добре навсякъде.

Представя се самоуверено, дори извън пътищата с твърдо покритие: Passat Alltrack блести извън града с ходова част за неравни пътища и прави впечатление със своята защита на пода от неръждаема стомана.

Интериор Оборудване с чар.

Динамичният и солиден стил намира своето продължение и във вътрешното пространство на Passat Alltrack. Висококачествените елементи в дизайна от неръждаема стомана, хром и алуминий впечатляват още от пръв поглед.

Варианти на оборудване

За хубавото чувство за безопасност и комфорт. Дори по трудните пътища.

Новият Passat Alltrack е добре настроен за почти всякакъв терен. Независимо дали по или извън пътя. Благодарение на неговата интелигентна техника ще изживеете усещане на движение, изпълнено с динамика и отлично сцепление.

Динамично поведение в завоите.

XDS

Електронната блокировка на диференциала XDS поддържа спортното шофиране в завои и повишава безопасността на движение.

Научете повече

4MOTIONВ добър контакт с всичко, и особено с пътя.

Серийното задвижване на всички колела 4MOTION повишава безопасността при влага и поледица и прави Вашия Passat Alltrack годен и за трудни терени.

Научете повече

Head-up дисплей Всичко под контрол.

Опционалният Head-up дисплей показва важна пътна информация в зрителното Ви поле, директно пред челното стъкло

Научете повече

Адаптивно окачване DCC Въпрос на настройка.


  Адаптивното окачване DCC се напасва постоянно чрез електронно управляваните амортисьори
 към съответната пътната ситуация. С избора на профил на шофиране можете да променяте
  характеристиките на амортисьорите и кормилното управление, избирайки между
 различните настройки.

Инфотейнмънт

Във Вашия нов Passat Alltrack Вие и спътниците Ви можете да разчитате на чудесни забавления и връзка. Наслаждавайте се на изключителен звук, интуитивна навигация и комфорта на гласов асистент, който слуша командите Ви.

Пълен достъп до стрийминг услуги.

Mултимедия стрийминг

Когато пътувате с Вашия Passat Alltrack, не бива да се лишавате от любимите си услуги: чрез инфотейнмънт системата имате на разположение избрани стрийминг услуги, като напр. Apple Music.

Научете повече

Чака Вашата команда: гласовото управление.

Говорете с гласовото управление, без при това да трябва да отделяте поглед от пътя. Дали избирате любима музика чрез гласовото управление или планирате маршрута си - гласовото управление е винаги на Ваше разположение.

Научете повече

Радио „Composition“. Забавлявайте се добре.

Във Вашия Passat Alltrack Вие сте програмен директор: със серийното радио "Composition" скуката няма шанс.

Научете повече

Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Навигация.

Предлаганата по желание навигационна система "Discover Pro" Ви помага да пристигнете успешно до целта. Тя впечатлява с многостранната си инфотейнмънт система и специални акценти за комфорт, като стрийминг & интернет пакет или We Connect Plus2.

Научете повече

IQ.DRIVE

При Volkswagen наименованието IQ.DRIVE обединява всички интелигентни асистиращи системи за водача. Всички вече съществуващи, тези, които разработваме за утрешния ден и по които правим проучвания за бъдещето. IQ.DRIVE е и синоним на иновативни идеи с ясна цел – Вашият комфорт и безопасност.

IQ.DRIVE екстри

Travel Assist

Назад към прегледа

Наслаждавайте се на комфорт с натискане на бутона.

Представете си, че част от шофирането се поема от асистиращите системи на Вашия Passat. За Вас това означава, че още днес ще пътувате по-удобно и спокойно с асистента при шофиране „Travel Assist“.

Area View

Назад към прегледа

Система за следене на зоната около автомобила „Area View“.

С четирите си камери системата за следене на зоната около автомобила „Area View“ предлага различни изгледи, които значително улесняват маневрите. Така например цялата зона около автомобила може да бъде показана от птичи поглед. Или пък можете да надникнете „зад ъгъла” на дисплея на инфотейнмънт системата благодарение на разположените в най-предната и най-задна част на автомобила камери, които осигуряват поглед към пътя при ограничена видимост.

Електромеханичен усилвател на спирачната сила

Назад към прегледа

Оптимизиран за къси спирачни пътища.

Със серийния електромеханичен усилвател на спирачната сила и в комбинация със системата за наблюдение на зоната около автомобила „Front Assist“ с разпознаване на пешеходци спирачният път на Вашия Passat може да се съкрати.1 Така може например да се намали рискът от злополуки с пешеходци.

Trailer Assist

Назад към прегледа

Асистент при теглене на ремарке „Trailer Assist“.

Всеки, който някога е опитвал да маневрира с прикачено ремарке, знае колко сложно може да се окаже това. Тук на помощ идва асистентът при теглене на ремарке „Trailer Assist“. Той може удобно да доведе ремаркето назад до целта, след като зададете желаната от Вас посока на движение.

Проактивна система за защита на пътниците

Назад към прегледа

Така сте защитени от всички страни.

Проактивната система за защита на пътниците Ви предпазва в рамките на ограниченията на системата в критични ситуации, като например непосредствена опасност от сблъсък.

Свържете се със света.

В Passat Alltrack сте онлайн. И то така, както отдавна сте свикнали в ежедневието си - винаги и навсякъде, с приятели, семейство и бизнес партньори. Интегрирана eSIM карта Ви дава възможност за директен достъп до мобилните онлайн услуги и обслужване на We Connect. Изцяло и серийно. Следователно и пътувайки, останете максимално информирани и се забавлявайте добре.

We Connect
We Connect Plus
Мобилен ключ
We Connect
We Connect Plus
Мобилен ключ

We Connect. Напълно свързани с Вашия Passat Alltrack.

Осигурете си достъп до цифровите услуги и обслужване на Volkswagen и директна връзка с Вашия автомобил: с пакета We Connect 2 сте оборудвани във Вашия Volkswagen с интегрирана свързаност и след еднократно активиране можете да ползвате безплатно многобройни полезни и
иновативни онлайн услуги и обслужване.

We Connect Plus. Свързаност на ново ниво.

Истинска вселена от цифрови услуги и обслужване от Volkswagen издига свързаността на съвсем ново ниво: We Connect Plus 2 Ви предлага допълнителни смарт функции – от интелигентна навигация с информация в реално време, през мултимедия стрийминг и уеб радио, до използване на Вашия смартфон като дистанционно управление за практични функции в автомобила – за още повече удобство и забавления.

Споделете Вашия Passat с други.

Практично и интелигентно: отворете и стартирайте по желание Вашия Passat удобно и бързо с Вашия смартфон3 като ключ. Можете да изпращате мобилни ключове също на приятели и членове на семейството, за да им дадете възможност за лесно използване на Вашия автомобил.

Цена от (с ДДС)
92.572,-
Мощност на двигателя (к.с.)
200 - 280
к.с.
Разход на гориво
6,1 - 8,6
l/100km
CO₂-емисии
0 - 196
г/км
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип