Изглежда добре навсякъде.

Екстериор.

С новия Passat Alltrack можете да напуснете обичайните маршрути и благодарение на увеличения му пътен просвет да се движите независимо и по черни пътища. Уникалната предна броня с вентилационна решетка в спортен офроуд дизайн и видимата защита на пода отпред и отзад от неръждаема стомана потвърждава и визуално неговата пригодност за по-предизвикателни терени. В изгледа отпред впечатляват серийните предни фарове за мъгла и хромираните корпуси на външните огледала.

В задната част блестят трапецовидните хромирани накрайници на двете ауспухови тръби. Фаровете визуално удължават задната част. А емблемите "Alltrack" в радиаторната решетка, отстрани и върху задния капак, както и серийните 17-инчови алуминиеви джанти "Ancona"¹ показват, че на спортните детайли е отделено голямо внимание.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип