Изглежда добре навсякъде.

Екстериор.

С новия Passat Alltrack можете да напуснете обичайните маршрути и благодарение на увеличения му пътен просвет да се движите независимо и по черни пътища. Уникалната предна броня с вентилационна решетка в спортен офроуд дизайн и видимата защита на пода отпред и отзад от неръждаема стомана потвърждава и визуално неговата пригодност за по-предизвикателни терени. В изгледа отпред впечатляват серийните предни фарове за мъгла и хромираните корпуси на външните огледала.

В задната част блестят трапецовидните хромирани накрайници на двете ауспухови тръби. Фаровете визуално удължават задната част. А емблемите "Alltrack" в радиаторната решетка, отстрани и върху задния капак, както и серийните 17-инчови алуминиеви джанти "Ancona"¹ показват, че на спортните детайли е отделено голямо внимание.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team