Оптимизиран за къси спирачни пътища.

Електромеханичен усилвател на спирачната сила.

Ако се наложи внезапно да намалите скоростта, спирачката на Вашия автомобил трябва да реагира ефективно на момента. Електромеханичният усилвател на спирачната сила подобрява и асистираното шофиране  с впечатляващи предимства:

  • Автоматичното регулиране на дистанцията ACC реагира по-комфортно. Намесата в спирачките може да се дозира по-прецизно с електромеханичния усилвател на спирачната сила

  • В комбинация с "Front Assist" с разпознаване на пешеходци Вашият спирачен път може значително да се скъси.1 Вследствие на това може да се намали опасността от злополука с пешеходец и скоростта при удар.

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип