Чака Вашата команда: гласовото управление.

Гласово управление.

Интуитивното гласово управление Ви дава възможност удобно и комфортно да управлявате с гласа си многобройни функции на Вашия автомобил. При това влизате съвсем лесно в естествен диалог, без да трябва да учите определени команди и без досадни паузи и повторения. Така изцяло можете да се концентрирате върху пътя и занапред още повече да се наслаждавате на Вашите пътувания. 

Ще се изненадате колко добре Ви разбира Вашият Volkswagen и как успешно управлява Вашата радио и музикална програма, чете по команда SMS или бързо и надеждно Ви свързва с Вашите контакти. В комбинация с използването на We Connect Plus 1 Вашето гласово управление се превръща в онлайн гласово управление и Ви предлага, освен още по-добро разпознаване на Вашия естествен говор, например и търсене на най-актуалните интересни точки, навигация с интуитивно задаване на цели или просто диктуване на SMS и имейли. В зависимост от модела на автомобила и неговото оборудване с говор могат удобно да се управляват много допълнителни функции на автомобила и онлайн услуги.

За използване на услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си при Volkswagen AG и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип