Всичко под контрол.

Easy Open.

С Head-up дисплея, който се предлага опционално при всички модели на Passat, разполагате с най-важната информация в непосредственото Ви зрително поле: например скорост, съобщения от асистиращите системи за водача и навигационни указания. Данните се прожектират върху висококачествена оптична повърхност пред челното стъкло, така че да разполагате с цялата важна информация пред погледа си, без да трябва да го отделяте от пътя. Данните се четат добре дори при отблясъци. Ако временно не се нуждаете от Head-up дисплея, той може да се прибере изцяло в арматурното табло. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип