Всичко под контрол.

Easy Open.

С Head-up дисплея, който се предлага опционално при всички модели на Passat, разполагате с най-важната информация в непосредственото Ви зрително поле: например скорост, съобщения от асистиращите системи за водача и навигационни указания. Данните се прожектират върху висококачествена оптична повърхност пред челното стъкло, така че да разполагате с цялата важна информация пред погледа си, без да трябва да го отделяте от пътя. Данните се четат добре дори при отблясъци. Ако временно не се нуждаете от Head-up дисплея, той може да се прибере изцяло в арматурното табло. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team