Пълен достъп до стрийминг услуги.

Mултимедия стрийминг.

С аудиокниги, подкастове и музика, на които се наслаждавате пътувайки чрез Вашите стрийминг услуги, дори дългите пътувания са разнообразни и интересни. За да ползвате услугите, трябва да влезете само веднъж с Вашите вече съществуващи лични данни за достъп, след което ще получите достъп до тях директно от навигационната система във Вашия Passat, без да се налага да използвате външно устройство1

Използването на стрийминг услугите изисква индивидуален мобилен план за пренос на данни (пакети данни чрез eSIM или WLAN-Tethering) и изисква наличието на активен акаунт за съответната стрийминг услуга.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип