Наслаждавайте се на комфорт с натискане на бутона.

Travel Assist.

С новия Passat асистираното шофиране вече не е далечно бъдеще за Вас: С техниката на предлагащия се по желание асистент за шофиране "Travel Assist" можете още днес да се насладите на комфорт на волана чрез натискане на бутон. "Travel Assist" осигурява комфорт при пътуване на високо ниво1,2:

  • Особено по магистралата и добре построени шосета "Travel Assist" може да спазва вместо Вас лентата на движение и скоростта, като при това съобразява дистанцията до трафика пред Вас.
  • В комбинация със скоростната кутия с двоен съединител DSG пътувате спокойно през задръствания и в трафик с чести спирания.

В рамките на ограниченията на системата.

Водачът във всеки момент трябва да бъде готов да противодейства на асистиращата система и не е освободен от отговорността да шофира автомобила внимателно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип