Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE Plug-in Hybrid без компромиси.

Изключително убедителен.

Новият Passat GTE си поставя високи изисквания - и ги осъществява последователно. Защото с тази комбинация между автомобил с нулеви емисии, който е подходящ и за дълги пътувания, вие можете да изминете до 50 километра чисто електрически и до 1000 километра в хибриден режим. А ако желаете още по-висок спортен дух, със специалния GTE бутон можете да извлечете допълнителна мощност от автомобила. Така ще комбинирате най-доброто от двата свята - директно и безкомпромисно.

Една от нашите цели: новите пътища

Синята декоративна лайстна преминава през хромираната радиаторна решетка и продължава до фаровете: ясен знак за принадлежността на Passat GTE към семейството на електрическите и Plug-in хибридни модели на Volkswagen.

Силно впечатление прави и друг общ елемент на тези насочени към бъдещето автомобили: С-образните LED дневни светлини, които при Passat GTE са интегрирани в бронята с характерни напречни лайстни. Благодарение на серийните LED фарове тази категорична светлинна графика допринася за изразителното излъчване на Passat GTE. Освен това сините GTE надписи на предните странични панели подсказват за неговата ефективна технология.

Start Video

Галерия

Изживейте акцентите на Passat GTE от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Passat GTE от различни перспективи.

Ефективност

Двигатели

Ефективно взаимодействие.

В града шофирате електрически, при изпреварване по междуградските пътища ползвате двата двигателя, при дълги пътувания TSI-моторът увеличава пробега. Хибридното задвижване комбинира турбобензинов двигател с пъргав електромотор. Тяхната комбинация гарантира динамика и икономичност.

GTE-режим

Осезаема пъргавина.

Управлението на двата двигателя е поверено на мениджмънта на задвижването, който осигурява перфектната съгласуваност на системите. Но можете и сами да преминете в чисто електрически режим с натискане на бутон или с превключвателя GTE да се възползвате от цялата мощ на двата двигателя.

Автоматична трансмисия с два съединителя DSG

Почти няма да забележите превключването на предавките.

Трансмисията ви поздравява: грубото потегляне и превключването с придърпвания са невъзможни при Passat GTE, защото смяната на поверена на 6-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG, която превключва за части от секундата без прекъсване в подаването на мощност.

E-режим

С нулеви локални емисии след натискане на бутон.

Passat GTE автоматично стартира в електрически режим; при условие, че зарядът на батерията е достатъчно висок и външната температура не е прекалено ниска. Мощната високоволтова литиево-йонна батерия осигурява енергия за автомобила ви и позволява електрически пробег от около 50 километра.

Възможности за зареждане

С едно зареждане на батерията можете да стигнете по-далеч, отколкото си мислите.

Защо да зареждате бензин, когато електроенергията е по-евтина? Един Plug-in хибрид ви позволява да зареждате батерията на електромотора от външен източник на електроенергия. Съхранената в литиево-йонната батерия енергия ви осигурява пробег до 50 километра.

Car-Net eRemote

Аналогова радост от шофирането. Дигитален контрол.

И сякаш Passat GTE не е достатъчно иновативен - Volkswagen е приготвил и други технически акценти: приложение за смартфон, което в комбинация с Car-Net портала (Car-Net e-Remote) позволява дистанционното управление на множество функции на автомобила. Това не само е изключително комфортно, но и ви позволява да стартирате пътуването си с максимален пробег и да оптимизирате разхода си на гориво.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво е партито във вашия Passat GTE. Стандартното радио е "Composition Media" и съдържа 8 високоговорителя, лесна за използване технология и разнообразни опции за свързване. Може да избирате между две навигационни системи, които задоволяват и най-претенциозния вкус. 

App-Connect

Вашият Volkswagen се превръща в смартфон на колела.

Вашият смартфон ви облекчава в множество ситуации в ежедневието. С опционалния App-Connect¹, той може да ви е полезен и по време на пътуване. За да не отклонявате вниманието си, можете удобно да управлявате съвместимите приложения чрез тъчскрийна на Инфотейнмънт системата.

DYNAUDIO Confidence

Няма да повярвате на ушите си.

Великолепният звук на опционалната музикална система DYNAUDIO Confidence ще гарантира наслада на вашите спътници. Защото благодарение на перфектната съгласуваност на 12-те високоговорителя ще се насладите на перфектен High End звук в целия интериор.

 

Асистиращи системи

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View"

Четири камери ви показват какво се случва около вас.

Колко хубаво би било, ако при маневриране в натоварената централна градска част можете с един поглед да обхванете цялата зона около автомобила. Това става възможно с опционалнaтаасистираща система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View", която включва четири камери.

Emergency Assist

Спира автомобила, когато вие вече не можете.

В аварийни медицински случаи опционалният "Emergency Assist" може да предупреди пътниците и другите участници в движението и винаги контролирано да спре Passat GTE.

„Traffic Assist“

За да се справите комфортно при натоварено движение.

Подпомага водача при натоварен трафик и позволява предотвратяването на сблъсъци: иновативният опционален асистент "Traffic Assist".

Асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist"

Маневрирането с ремарке вече е като детска игра.

При маневриране с ремарке вашият автомобил може да поеме управлението на волана. Опционалният асистен при теглене на ремарке "Trailer Assist" ви освобождава от толкова много работа. 

Комфорт

Head-up дисплей

За добра видимост.

Опционалният Head-up дисплей дава важна информация за пътуването като пътни знаци и указания на навигационната система непосредствено в зрителното поле на водача: директно пред предното стъкло.

Active Info Display

Виждате само информацията, която искате да виждате.

Серийният при ниво на оборудване Highline иновативен комбиниран уред "Active Info Display" ви осигурява прецизни информации благодарение на множеството информационни профили: прегледни и на разположение по всяко време.

Климатична инсталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Да се намери подходящата температура - това може да е трудна задача, когато в автомобила има повече пътници. С тризоналната автоматична климатична система "Climatronic" тези притеснения остават в миналото.

 

Седалка ergoComfort

Погрижете се за гърба си.

Опционалната масажна функция на отопляемите ergoComfort седалки осигурява висок комфорт на седене. Седалката на водача може удобно да бъде адаптирана към неговото телосложение.

 

Цени и информация