Помага да спазвате правилната дистанция.

Автоматично регулиране на дистанцията ACC.

Превантивният контрол на скоростта разширява тези функции с асистенция за поддържане на ограниченията на скоростта и за движение в завой. Като се приемат официалните ограничения, се предотвратява превишаването на скоростта. Освен това системата изчислява идеалната скорост в завоите на основа на предварителните данни за маршрута. Така се повишава Вашият комфорт на пътуване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип