VW Passat GTE: DYNAUDIO Confidence

 

Dynaudio е един от водещите производители на High End високоговорители. Музикантите, музикалните експерти и перфекционистите на тема звук от 1977 година залагат на тази датска марка. Те ценят естественото възпроизвеждане на звука, което позволява да се насладите на музиката почти като в оригинал - така, както е записана.

Опционалната, адаптирана прецизно към интериора музикална система DYNAUDIO Confidence с 12 високоговорителя включително централен високоговорител и субуфер с обща мощност 700 вата осигурява фантастично звуково изживяване. Дигитален 16-канален усилвател с DSP (Digital Sound Processor) може да управлява звука така, че на всяко място да се гарантира оптимално звуково изживяване. Благодарение на четирите различни профила на звука вие можете да избирате дали искате да слушате особено тихо или да разбирате думите добре.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE Plug-in Hybrid без компромиси.