Мобилност – в ново измерение.

In-Car приложения и услуги.

Услугата We Service We Deliver на Volkswagen и In-Car приложения като We Park и We Experience наистина улесняват Вашето ежедневие.

..С We Deliver можете да предоставите временен достъп до Вашия автомобил за обслужващи партньори, напр. за перални услуги или колетни доставки. Или да дадете възможност на професионалистите да почистят и лъснат до блясък Вашия Passat на мястото, където сте паркирали.

Паркиране с едно кликване? Паркирането никога не е било по-лесно: просто стартирайте приложението We Park в инфотейнмънт системата, поискайте да Ви покаже подходящите паркоместа и платете таксата за паркиране чрез приложението - без пари в брой и само с едно кликване.

We Experience Ви помага с точно съобразени с Вашите предпочитания съвети при търсенето на ресторанти и магазини наблизо.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип