Ефективна комбинация.

Plug-in хибрид.

Passat GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,8 - 1,7; разход на електроенергия в kWh/100 км: комбиниран 13,9 - 13,4; комбинирани емисии CO2 в г/км: 40 - 38, клас на енергийна ефективност: A+)1 е Plug-in хибрид, който се задвижва едновременно от електромотор и двигател ТSI. Така се възползвате от всички предимства на електрическата мобилност - изцяло и без компромиси.

Вашият Passat GTE стартира и потегля в тих и напълно лишен от локални емисии e-режим, при който работи само електродвигателят. Благодарение на линейната характеристика на ускорението на Ваше разположение веднага е въртящ момент от 400 Nm. Ако от самото начало активирате GTE-режима, при който се включва и двигателят с вътрешно горене, Plug-in хибридът може да се ускори дори от 0 до 100 км/ч само за 7,6 секунди (лимузина: 7,4 секунди).

При достигане на границата от 140 км/ч, TSI агрегатът се включва в подкрепа на електродвигателя и Вашият Passat GTE преминава в хибриден режим на работа. Така той може да ускори до своята максимална скорост от 225 км/ч.

При активиране на режима GTE с натискане на съответния бутон обединявате цялата внушителна мощ на двата двигателя и получавате системна мощност от 160 kW (218 к.с.), максималния въртящ момент от 400 Nm и възможността чрез функцията "Boost" да изстискате цялата възможна мощ от Вашия Passat GTE.

 

Пробегът, данните за разхода и емисиите са прогнозни стойности.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team