VW Passat GTE: Радио и навигация

 

Готови ли сте за вашия концерт по желаниe? На ваше разположение са серийното радио "Composition Media" и две навигационни системи, които са част от опционалното оборудване. Те се различават по броя на високоговорителите, вида и размерите на дисплеите, както и възможностите за свързване.

Серийното радио "Composition Media" включва 8 високоговорителя. То съдържа всички възможности за свързване на споменатите досега модели - плюс MP3-CD плеър и Bluetooth интерфейс за мобилни телефони. Освен това се управлява особено комфортно, защото е оборудвано с цветен тъчскрийн с диагонал 16,5 см.

Опционалната навигационна система"Discover Media" също включва 16,5-инчов цветен дисплей. Другото оборудване: 8 високоговорителя, FM/AM-радио, CD плеър, който възпроизвежда и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-интерфейси, подготовка за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Ако искате повече: навигационната система "Discover Pro" е Infotainment-системата за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнасянето на имената на населените места и улиците и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat GTE Plug-in Hybrid без компромиси.