Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Passat Variant GTE. Модерна мобилност с хибридна техника.

Помислете за бъдещето: новият Passat Variant GTE с Plug-in хибридна технология не само предлага мощен двигател на пътя, но е и много икономичен. Със своя комфортен автономен пробег на електричество той показва ясна ориентация към екологично отговорната мобилност на бъдещето.

Начало на видеото

Дизайн.

Самоувереният дизайн на новия Passat Variant GTE¹ излъчва елегантност и класа. Благодарение на своите ясни форми и динамични пропорции оставяте трайно впечатление.

Екстериор Убеждава. От пръв поглед и всеки път отново.

Plug-in хибридът Passat Variant GTE¹ е не само спортен, но и подчертано елегантен. Дизайнът с характерни светлинни контури му придава самоуверено излъчване.

Колела Както Ви харесва.

Вие имате свой индивидуален стил, а Passat Variant GTE – подходящите за него алуминиеви джанти². Направете своя избор сред многобройните варианти на дизайна: от класическо-елегантен до динамично спортен.

Вътрешно пространство Наистина привлича погледа.

С контрастно сините тапицерии на седалките Passat Variant GTE¹ създава цветни акценти, които допълват перфектно неговото динамично и елегантно излъчване.

Светлини Оставете блестящо впечатление.

Радвайте се на отлична видимост благодарение на пътеводна техника.

Хибрид.

Двойно по-добро задвижване.

Мощното хибридно задвижване на Passat Variant GTE¹ комбинира бензинов турбодвигател и пъргав електромотор за постигане на динамично и икономично пътуване.

Plug-in хибрид

Ефективна комбинация.

Passat Variant GTE съчетава ефективността на електрозадвижването с мощта на двигателя с вътрешно горене.

Научете повече

Пробег

Пробег.

Мислете спокойно в перспектива: със своя пробег от 55 км (лимузина: 57 км) изцяло на електричество, измерен според изискванията на нормата WLTP (70 км според NEDC), Вашият Passat Variant GTE доказва, че благодарение на Plug-in хибридната технология ефективната мобилност на дълги разстояния вече не е фантастика - с нулеви локални емисии и почти без никакъв шум.

Управление на зареждането

Със свежа енергия през деня. Управлението на зареждането го прави възможно.

Готови за всекидневието: Plug-in хибридната технология Ви позволява лесно да заредите акумулаторната батерия на електродвигателя от външен източник на ток.

Научете повече

Режим GTE

Осезаема динамика.

Желаете малко по-спортен дух? В режим GTE можете да се насладите на обединената мощ на електромотора и TSI двигателя.

Научете повече

E-Mode

Нулеви локални емисии само с едно натискане на бутон.

Отговорен и съзнателен комфорт при пътуване - с помощта на бутона E-Mode до скоростния лост, можете да преминете лесно към изцяло електрически режим на движение, докато сте на път.

Научете повече

IQ.DRIVE

При Volkswagen наименованието IQ.DRIVE обединява всички интелигентни асистиращи системи за водача. Всички вече съществуващи, тези, които разработваме за утрешния ден и по които правим проучвания за бъдещето. IQ.DRIVE е и синоним на иновативни идеи с ясна цел – Вашият комфорт и безопасност.

IQ.DRIVE екстри

Travel Assist

Назад към прегледа

Наслаждавайте се на комфорт с натискане на бутона.

Представете си, че част от шофирането се поема от асистиращите системи на Вашия Passat. За Вас това означава, че още днес ще пътувате по-удобно и спокойно с асистента при шофиране „Travel Assist“.

Паркиране

Назад към прегледа

Паркирането никога не е било по-лесно.

Да паркирате сами вече е история. С помощта при паркиране в серия Business и следващите, както и предлагания по желание асистент за паркиране „Park Assist“ си спестявате много усилия при паркиране и маневриране3, като по всяко време запазвате контрола над Вашия автомобил.

Автоматично регулиране на дистанцията ACC

Назад към прегледа

Помага да спазвате правилната дистанция.

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC с превантивен контрол на скоростта Ви помага в поддържането на предварително зададената от Вас максимална скорост (до 210 км/ч), както и на дистанция до движещия се отпред автомобил.

Електромеханичен усилвател на спирачната сила

Назад към прегледа

Оптимизиран за къси спирачни пътища.

Със серийния електромеханичен усилвател на спирачната сила и в комбинация със системата за наблюдение на зоната около автомобила „Front Assist“ с разпознаване на пешеходци спирачният път на Вашия Passat може да се съкрати.1 Така може например да се намали рискът от злополуки с пешеходци.

Front Assist

Назад към прегледа

Разпознава опасностите, преди да възникнат.

Системата може да разпознае пешеходци на пътя и своевременно да Ви предупреди. Ако не реагирате, тя може автоматично да спре и така, в идеалния случай и в рамките на ограниченията си, да предотврати злополуки с пешеходци.

Проактивна система за защита на пътниците

Назад към прегледа

Така сте защитени от всички страни.

Проактивната система за защита на пътниците Ви предпазва в рамките на ограниченията на системата в критични ситуации, като например непосредствена опасност от сблъсък.

Свързаност.

В Passat Variant GTE¹ сте онлайн. И то така, както отдавна сте свикнали в ежедневието си - винаги и навсякъде, с приятели, семейство и бизнес партньори. Интегрирана eSIM карта Ви дава възможност за директен достъп до мобилните онлайн услуги и обслужване на We Connect². Изцяло и серийно. Следователно и пътувайки, бъдете максимално информирани и се забавлявайте на воля.

We Connect

We Connect: напълни свързани с Вашия Passat Variant GTE.

Осигурете си достъп до цифровите услуги и обслужване на Volkswagen и директна връзка с Вашия автомобил: с пакета "We Connect"² сте оборудвани във Вашия Volkswagen с интегрирана свързаност и след еднократно активиране можете да ползвате безплатно многобройни полезни и иновативни онлайн услуги и обслужване.

We Connect Plus

We Connect Plus: свързаност на ново ниво.

Истинска вселена от цифрови услуги и обслужване от Volkswagen издига свързаността на съвсем ново ниво: "We Connect Plus"² Ви предлага допълнителни смарт функции - от интелигентна навигация с информация в реално време, през мултимедия стрийминг и уеб радио, до използване на Вашия смартфон като дистанционно управление за практични функции в автомобила - за още повече удобство, забавления и информация в реално време.

Мобилен ключ

Споделете Вашия Passat Variant GTE с други.

Практично и интелигентно: отворете и стартирайте по желание Вашия Passat удобно и бързо с Вашия смартфон4 като ключ. Можете да изпращате мобилни ключове също на приятели и членове на семейството, за да им дадете възможност за лесно използване на Вашия автомобил.

Научете повече

In-Car приложения и услуги

Мобилност – в ново измерение.

Понякога именно малките неща са тези, които правят живота значително по-лек и приятен. In-Car приложенията на Volkswagen могат да се изтеглят директно в инфотейнмънт системата.  В комбинация с We Connect и We Connect Plus² те правят ежедневието с Вашия Passat толкова удобно, че вече няма да Ви се иска да се лишавате от тях. С приложения като We Park и We Experience например, както и с услугата We Deliver, животът Ви става по-спокоен и приятен. Кога ще ги пробвате?

Научете повече

Инфотейнмънт

Във Вашия нов Passat Variant GTE Вие и спътниците Ви можете да разчитате на чудесни забавления и връзка. Наслаждавайте се на изключителен звук, интуитивна навигация и комфорта на гласов асистент, който слуша командите Ви.

Стрийминг и интернет

Пълен достъп до стрийминг услуги.

Когато пътувате с Вашия Passat Variant GTE, не бива да се лишавате от любимите си услуги: чрез инфотейнмънт системата имате на Ваше разположение избрани стрийминг услуги, а благодарение на уеб радиото и хибридното радио Ви предоставят целия свят на интернет радиото.

Научете повече

Гласово управление

Чака Вашата команда: гласовото управление.

Говорете с гласовото управление, без при това да трябва да отделяте поглед от пътя. Дали избирате любима музика чрез гласовото управление или планирате маршрута си - гласовото управление е винаги на Ваше разположение. 

Научете повече

Телефонен интерфейс „Comfort“

С двете ръце върху волана телефонирате безопасно.

Телефонният интерфейс "Comfort" осигурява възможност за спокойни разговори по време на път. Много практично е вграденото отделение с индуктивна връзка с външната антена и функция за индуктивно зареждане. Системата "Свободни ръце" е особено подходяща за приемане без смущения и се управлява удобно чрез мултифункционалния централен дисплей, мултифункционалния волан или сензорния екран на радиото.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип