Нулеви локални емисии само с едно натискане на бутон.

E-Mode.

Passat Variant GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,1; разход на електроенергия в кВтч/100 км: комбиниран 15,1; комбинирани емисии CO2 в г/км: 26, клас на енергийна ефективност: A+++)1 стартира автоматично E-Mode в електрически режим на движение, достатъчно е акумулаторната батерия да е добре заредена и външната температура да не е твърде ниска. Мощната литиево-йонна батерия с високо напрежение захранва автомобила с енергия и позволява изминаване на 70 километра (NEDC) изцяло с електрическа енергия, а според изискванията на новия, по-реалистичен цикъл WLTP - до 55 км (лимузина: около 57 км). Така можете да пътувате комфортно, преди всичко в градски условия и жилищни райони, без да предизвиквате шум или да отделяте емисии. При това режимът E-Mode позволява развиване на доста висока скорост: на магистралата Passat GTE може да достигне 225 км/ч при максимален въртящ момент от 400 Nm.

Имате на разположение три варианта за зареждане на акумулаторната батерия: стандартния кабел за променлив ток с 2,3 кВт, опционален кабел, подходящ за 3,6 кВт променлив ток, при което времето за зареждане значително се съкращава, както и също предлагания за инсталиране по желание Wallbox.

Пробегът, данните за разхода и емисиите са прогнозни стойности.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип