Убеждава. От пръв поглед и всеки път отново.

Екстериор.

Впечатляващата предница на Passat Variant GTE¹ е символ на първокласен дизайн, който си струва да бъде видян: с подчертани линии, плавен силует и характерна горна радиаторна решетка, той отговаря и на най-високите изисквания. Веднага се забелязват изразителните характеристики на дизайна, като опционалните сини спирачни апарати, С-образните LED дневни светлини в бронята и емблемите GTE отпред, отстрани и отзад, които му придават безпогрешно разпознаваема визия. Серийните LED фарове с интегриран светлинен контур допринасят за изразителната външност на Passat GTE.

Освен серийните колела "Montpellier", ние Ви предлагаме между другото новите опционални 18 цола алуминиеви колела "Liverpool" или "Monterey" Volkswagen R an.² 

Автомобилът е близък до серийното производство прототип.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип