Чака Вашата команда: гласовото управление.

Гласово управление.

Благодарение на интуитивното гласово управление можете с гласа си да управлявате например радиото, телефона си и навигацията във Вашия автомобил.

Влезте в естествен диалог с гласово управление, без да трябва да учите определени команди и при пълна концентрация на пътя. Така можете да се наслаждавате занапред още повече на Вашите пътувания, тъй като чрез говор управлявате силата на звука на радиото и избирате записи от адресната книга и телефонни номера от Вашите контакти.

Съвсем лесно можете да ползвате и онлайн услугите на We Connect Plus чрез гласовото управление. Така ще получавате например онлайн информация за предпочитани цели, работни времена на паркинги или цени на бензиностанции.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип