Мобилност – в ново измерение.

In-Car приложения и услуги.

Услугата We Service We Deliver на Volkswagen и In-Car приложения като We Park и We Experience наистина улесняват Вашето ежедневие.

С We Deliver можете да предоставите временен достъп до Вашия автомобил за обслужващи партньори, напр. за перални услуги или колетни доставки. Или да дадете възможност на професионалистите да почистят и лъснат до блясък Вашия Passat на мястото, където сте паркирали.

Паркиране с едно кликване? Паркирането никога не е било по-лесно: просто стартирайте приложението We Park в инфотейнмънт системата, поискайте да Ви покаже подходящите паркоместа и платете таксата за паркиране чрез приложението - без пари в брой и само с едно кликване.

We Experience Ви помага с точно съобразени с Вашите предпочитания съвети при търсенето на ресторанти и магазини наблизо.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип