Пълен достъп до стрийминг услуги.

Mултимедия стрийминг.

Дори по-дългите пътешествия могат да бъдат разнообразни и забавни благодарение на любимата музика, на която можете да се наслаждавате и по време на път чрез услугите за мултимедия стрийминг. За да използвате този вид услуги, трябва да влезете само веднъж с Вашите вече съществуващи лични данни за достъп, например в Apple Music, след което ще получите достъп до тях директно от навигационната система във Вашия Passat, без да се налага да използвате външно устройство. Освен това, благодарение на вграденото уеб радио, можете да имате на Ваше разположение и цялата вселена на интернет радиото с безброй радиостанции и подкастове, достъпни само с едно кликване. Вграденият WiFi хотспот дава възможност на Вас и Вашите спътници да сърфирате удобно с до осем крайни устройства.1

Използването на стрийминг услугите изисква индивидуален мобилен план за пренос на данни (пакети данни чрез eSIM или WLAN-Tethering) и наличието на активен акаунт за съответната стрийминг услуга.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип