Ефективна комбинация.

Plug-in хибрид.

Passat Variant GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,1; разход на електроенергия в кВтч/100 км: комбиниран 15,1; комбинирани емисии CO2 в г/км: 26, клас на енергийна ефективност: A+++)1 е Plug-in хибрид, който се задвижва едновременно от електромотор и двигател ТSI. Така се възползвате от всички предимства на електрическата мобилност - изцяло и без компромиси.

Вашият Passat Variant GTE стартира и потегля в тих и напълно лишен от локални емисии e-режим, при който работи само електродвигателят. Благодарение на линейната характеристика на ускорението на Ваше разположение веднага е въртящ момент от 400 Nm. Ако от самото начало активирате GTE-режима, при който се включва и двигателят с вътрешно горене, Plug-in хибридът може да се ускори дори от 0 до 100 км/ч само за 7,6 секунди (лимузина: 7,4 секунди).

При достигане на границата от 140 км/ч, TSI агрегатът се включва в подкрепа на електродвигателя и Вашият Passat GTE преминава в хибриден режим на работа. Така той може да ускори до своята максимална скорост от 225 км/ч.

При активиране на режима GTE с натискане на съответния бутон обединявате цялата внушителна мощ на двата двигателя и получавате системна мощност от 160 kВт (218 к.с.), максималния въртящ момент от 400 Nm и възможността чрез функцията "Boost" да изстискате цялата възможна мощ от Вашия Passat Variant GTE.

 

Пробегът, данните за разхода и емисиите са прогнозни стойности.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип