Осезаема динамика.

Режим GTE.

При натискане на бутона GTE Ви очаква истинско приключение - начинът, по който Passat Variant GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,1; разход на електроенергия в кВтч/100 км: комбиниран 15,1; комбинирани емисии CO2 в г/км: 26, клас на енергийна ефективност: A+++)1 с неговия въртящ момент от 400 Nm мобилизира максималната системна мощност от 160 кВт (218 к.с.) и прави автомобила още по-спортен. Особен принос в това отношение има функцията "Boost", която обединява внушителната мощ на електромотора и двигателя ТSI. В режим GTE всичко се насочва изцяло към постигане на мощност, което ще усетите непосредствено в реакциите на педала на газта и по-директното управление.

Пробегът, данните за разхода и емисиите са прогнозни стойности.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип