Оставете блестящо впечатление.

Амбиентно осветление.

LED техниката на Вашия Passat Variant GTE¹ Ви подпомага за по-добра видимост: енергоспестяващите, серийни LED фарове с дневни светлини с рефлекторна техника предлагат дълъг експлоатационен живот и цвят, много подобен на дневната светлина. С-образната LED лайстна в броните не само привлича погледа, но служи освен това като дневна светлина.

Алтернативно можете да изберете и матрични LED фарове с динамични светлини за завои и LED дневни светлини. Тези фарове впечатляват със своя привлекателен дизайн и висока осветителна мощност. В комбинация с динамичното регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist" разпределението на светлината се адаптира към околната среда, така че става възможно шофирането с постоянно включени дълги светлини, без да се заслепяват други участници в движението.

Автомобилът е близък до серийното производство прототип.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип