Наслаждавайте се на комфорт с натискане на бутона.

Travel Assist.

С Passat Variant GTE асистираното шофиране вече не е за Вас далечно бъдеще: С техниката на асистента за шофиране "Travel Assist" можете още днес да се насладите на комфорт на волана чрез натискане на бутон. "Travel Assist" осигурява комфорт при пътуване на високо ниво1,2

  • Особено по магистралата и добре построени шосета "Travel Assist" може да спазва вместо Вас лентата на движение и скоростта, като при това съобразява дистанцията до трафика пред Вас.
  • В комбинация със скоростната кутия с двоен съединител DSG пътувате спокойно през задръствания и в трафик с чести спирания.

Пробегът, данните за разхода и емисиите са прогнозни стойности.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип