Със свежа енергия през деня. Управлението на зареждането го прави възможно.

Управление на зареждането.

Зареждането на Вашия Passat Variant GTE (разход на гориво в л/100 км: комбиниран 1,1; разход на електроенергия в кВтч/100 км: комбиниран 15,1; комбинирани емисии CO2 в г/км: 26, клас на енергийна ефективност: A+++)1 е по-лесно от подмяната на електрическа крушка: акумулаторната батерия на електромотора може да черпи енергия от контакт вкъщи или от обществените зарядни станции. Литиево-йонната акумулаторна батерия ще бъде напълно заредена само след 6 часа и 15 минути а при използване на обществена зарядна станция или на допълнително предлагания Wallbox е възможно дори зареждане в рамките на четири часа. 

Пробегът, данните за разхода и емисиите са прогнозни стойности.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип