Наистина привлича погледа.

Интериор

Когато седнете във Вашия Passat Variant GTE, можете да усетите чувство на свобода: благодарение на хоризонталните декорации на арматурното табло и преходите към вратите вътрешното пространство визуално се удължава и вследствие на това изглежда по-голямо и по-просторно. Благодарение на оптимизираната средна конзола с голямо отделение за вещи цялото вътрешно пространство се отличава със сполучливо съчетание от стилна елегантност и функционална подредба. За това допринасят и седалките, серийно тапицирани с текстил със сини акценти.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип