Поставете индивидуални светлинни акценти.

Амбиентно осветление.

Така вътрешното пространство на Вашия Passat засиява с нов блясък. С опционалното амбиентно осветление създавате осветителната атмосфера в интериора. В две изпълнения с до 10 или до 30 цвята постигате подходяща атмосфера за почти всяко настроение, независимо дали затъмнена или ослепително светла. Регулирайте осветените декоративни лайстни съвсем лесно от дисплея на Вашето радио или от навигационната система.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип