С едно помръдване на крака отваряте багажника.

Easy Open.

С "Easy Open" спокойното пътуване започва още преди да сте потеглили. Когато например искате да наместите тежкия багаж в багажника, не е необходимо да го оставяте, за да търсите ключа - леко движение с крак под задната част на автомобила е достатъчно, за да се отвори електрическият капак на багажника. А благодарение на електрическо затваряне капакът на багажника се затваря с натискане на бутон, когато отстъпите от автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип