Елегантност и динамика – до съвършенство.

Екстериор.

Новият Passat съчетава последователна функционалност и спортни линии в стилна визия. Със своя плавен силует и подчертани линии той отговаря и на най-високите изисквания. Характерната радиаторна решетка и светлинните контури на фаровете веднага ще привлекат погледа Ви.

Насладете се на експресивна външност и висококачествено изпълнение. Предната и задната броня, LED фаровете или опционално предлаганите матрични LED фарове, както и задните LED светлини с ново оформление ще Ви впечатлят с модерния си дизайн.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип