Разпознава опасностите, преди да възникнат. 

Система за наблюдение на зоната около автомобила „Front Assist“.

Асистентът за аварийно спиране "Front Assist" с функция за разпознаване на пешеходци може да помогне при опасност от сблъсък, за да се намали или, в идеалния случай, да се избегне силата на сблъсъка1  Той може да разпознава пешеходци и автомобили на платното за движение и при разпознати пешеходци и автомобили да предупреди водача навреме. Ако водачът не реагира, системата може да задейства аварийно спиране.1

 

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип