Споделете Вашия Passat с други.

Мобилен ключ.

Защо да не споделите собствения си автомобил с колеги, приятели или членове на семейството? С новия Passat това е възможно съвсем лесно. По този начин можете да изпращате мобилния ключ1 чрез безопасна връзка на друг потребител и да му дадете възможност да отваря и стартира Passat-а със смартфона си.  За начало разполагате с два лиценза, които са валидни за по една година. Допълнителни ключове можете да купите в уеб магазина или директно в автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип