Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Навигация.

Опционалната навигационна система "Discover Pro" е вградена в цифровия комбиинструмент Digital Cockpit. Тази комбинация Ви дава възможност да виждате на дисплея точно информацията, която желаете. Функцията за гласово управление с естествени фрази също допринася за Вашия личен комфорт, като Ви позволява да управлявате напълно интуитивно различни функции. С "Discover Pro" получавате и подготовка за мобилен ключ1 с който можете да отключвате и стартирате Вашия Passat с помощта на смартфона си.

Допълнителни акценти:

  • приемане на цифрови радиостанции чрез DAB+
  • осем високоговорителя
  • разпознаване на пътните знаци
  • интерфейс за мобилен телефон "Comfort"
  • пакет Streaming & Internet
  • App-Connect

Наличен само за смартфони Samsung с GSMA стандарт. Условието е опционалната навигационна система „Discover Pro“, опционалната система за безконтактно заключване и запалване „Keyless Access“.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип