Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Alltrack Убедителен на всякакъв терен.

Възнаграждение за напреднали.

Независимо дали преди работа, след работа или през уикенда: който е зает постоянно, е заслужил почивката си. С мощните си двигатели новият Passat Alltrack ви помага да осъществите плановете си за почивка - когато искате и преди всичко: където искате. Предпоставка затова не на последно място е и задвижването на четирите колела 4MOTION, което при нужда разпределя мощността на двигателя към четирите колела и ви гарантира бързо придвижване дори и в най-тежки терени.

Винаги ще намери път – дори и в тежки терени.

Новият Passat Alltrack се отличава с увеличения с 27,5 мм клиренс и специфичните модификации по окачването. Благодарение на перфектно адаптираните брони със защита на дъното на автомобила ще успеете да се справите и с екстремни ъгли на проходимост и на рампата. Освен това разширенията на праговете в цвят черен "Anthracite" правят каросерията по-устойчива и поставят визуални акценти. Друг магнит за погледите: емблемите "Alltrack" отзад и отстрани на автомобила, както и серийните LED задни светлини, които подчертават типичния характер на новия Passat Alltrack.

Галерия

Изживейте акцентите на Passat Alltrack от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Passat Alltrack от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Car-Net Guide & Inform

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

DYNAUDIO Confidence

Няма да повярвате на ушите си.

Великолепният звук на опционалната музикална система "DYNAUDIO Confidence" ще накара вашите спътници да замлъкнат и да се наслаждават. Защото благодарение на перфектната съгласуваност на 12-те високоговорителя ще изпитат удоволствието от перфектния High-End звук в целия интериор.

Подготовка за мобилен телефон

Когато двете ви ръце са на волана, говорите по телефона по-сигурно.

Когато искате, всеки може да се свърже с вас, дори и по време на път. С опционалната подготовка за мобилен телефон "Comfort" и "Premium" държите и двете си ръце на волана и всичко по контрол.

 

Асистиращи системи

Избор на профил на шофиране

Вашият Volkswagen се адаптира към вашия стил на шофиране.

Предпочитате да шофирате икономично или спортно? Или наблягате на комфорта? С опционалните профили за шофиране вие адаптирате динамичните характеристики на автомобила към вашия стил на шофиране, както и към ситуацията на пътя и трафика.

Система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View"

Четири камери ви показват какво се случва около вас.

Колко хубаво би било, ако при маневриране в натоварената централна градска част  можете с един поглед да обхванете цялата зона около автомобила. Това става възможно с опционалнaта асистираща система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View", която включва четири камери.

Камера при движение на заден ход "Rear View"

Защото нямате очи на гърба.

Опционалната камера при движение на заден ход "Rear View" ви позволява да разпознаете препятствията зад автомобила. Интегрираната в задната част на автомобила камера предава изображението върху дисплея на Инфотейнмънт системата. По този начин паркирането се облекчава значително и препятствията се разпознават по-добре.

Асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist"

Маневрирането с ремарке вече е като детска игра.

При маневриране с ремарке вашият автомобил може да поеме управлението на волана. Опционалният асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist" ви освобождава от толкова много работа. 

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Ефективност

XDS+

Дръжте всичко под контрол.

На подобрено сцепление и по-прецизно кормилно управление можете да разчитате и при спортно движение по завои. Това повишава не само сигурността на пътя, но и удоволствието от шофирането.

Двигатели

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI дизелови двигатели и бензинови мотори са с оптимизирана ефективност и отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Eвро 6.

Адаптивно окачване DCC

Окачването избира подходящите настройки за всяка ситуация.

Опционалното адаптивно окачване DCC се адаптира към вашия стил на шофиране: спортен, комфортен или нормален. Така системата реагира на постоянно променящите се ситуации на пътя.

 

Система Старт-Стоп и рекуперация на спирачната енергия

Печелете енергия при спиране.

Работата на двигателя при спиране на светофар изразходва ненужно енергия. Поради това системата Старт-Стоп изключва двигателя, когато отпуснете съединителя. От друга страна, освободената при спиране кинетична енергия се подава към акумулатора и се съхранява там.

Комфорт

Персонализация

Вашият автомобил си спомня за вас.

Как ви звучи това: автомобил, който забелязва какво ви харесва? Серийната персонализация на новия Passat Alltrack запомня вашите настройки на седалката, предпочитаната температура и много други неща.

Седалки

Осигурете наслада за гърба си.

Атрактивният дизайн може да бъде толкова удобен: изключителните седалки на новия Passat Alltrack осигуряват здравословна позиция на гърба и се вписват във висококачествения интериор.

Head-up дисплей

За добра видимост.

Опционалният Head-up дисплей дава важна информация за пътуването като пътни знаци и указания на навигационната система непосредствено в зрителното поле на водача: директно пред предното стъкло.

 

Прикачен товар/вместимост на багажника

Ако трябва да превозвате повече.

Сега ще товарим! Passat Alltrack е подходящ за много дейности, които изискват здрав партньор. Той впечатлява с внушителната вместимост на багажното отделение и големия прикачен товар.

На изображението е показан опционалния оригинален Volkswagen аксесоар "Модул за закрепване в багажника".

Цени и информация