VW Passat Alltrack: Двигатели 

Те се нуждаят от малко и могат много: всички двигатели отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Евро 6 и са добре подготвени за бъдещето. Независимо дали бензинов мотор, например TSI, или дизелов TDI Common Rail (с обща шина) двигател: икономичните и еластични агрегати са достойни за възхищение.

TDI двигателите на Volkswagen са дизелови мотори със свръхпълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото. Те се отличават с икономичност, висока еластичност и много висока мощност. Освен това работят особено тихо и благодарение на високия си въртящ момент, подпомагат и спортния стил на шофиране.

TSI бензиновите двигатели са перфектната комбинация между мощност и икономичност. Дори при ниски обороти вие се възползвате от максималния им въртящ момент. Комбинацията между малък работен обем, свръхпълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото позволява много равномерно разгръщане на мощността.

Затвори

Новият Passat Alltrack. Убедителен на всякакъв терен.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам