VW Passat Alltrack: Двигатели 

Те се нуждаят от малко и могат много: всички двигатели отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Евро 6 и са добре подготвени за бъдещето. Независимо дали бензинов мотор, например TSI, или дизелов TDI Common Rail (с обща шина) двигател: икономичните и еластични агрегати са достойни за възхищение.

TDI двигателите на Volkswagen са дизелови мотори със свръхпълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото. Те се отличават с икономичност, висока еластичност и много висока мощност. Освен това работят особено тихо и благодарение на високия си въртящ момент, подпомагат и спортния стил на шофиране.

TSI бензиновите двигатели са перфектната комбинация между мощност и икономичност. Дори при ниски обороти вие се възползвате от максималния им въртящ момент. Комбинацията между малък работен обем, свръхпълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото позволява много равномерно разгръщане на мощността.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Alltrack Убедителен на всякакъв терен.